Esmakordne kohtumine suhkruglasuuriga võib olla pisut hirmutav, kuna paljud koostisosad võivad olla tundmatud ja neid ei oska kuskilt otsida.
Allpool räägin veidi põhjalikumalt kõigist koostisosadest ja vajalikest tarvikutest ning lisan enamusele mõne lingi.
Mul puudub igasugune seos kõigi nende poodidega, lihtsalt kasutan ja julgen nende tooteid soovitada. Ainult paar asja on pärit mu enda veebipoest, neid pole ma Eestist mujal müügilt leidnud
KOOSTIS
TUHKSUHKUR
Ma ei ole märganud erisust nende paari erineva tuhksuhkrubrändi vahel, mida meil müüakse, seega osta täpselt seda, mis ette satub või mida tavaliselt ka muuks kasutad.
MUNAVALGE
Meie kodus oli glasuuri alati tehtud värskete munavalgetega, kuna aga see pole tänapäeva maailma ja salmonelloosiohtu arvestades eriti turvaline valik, katsetasin kõigepealt poest ostetud pastöriseeritud munavalgetega (link). Ütlen ausalt, tulemus oli väga korralik! Aga niiviisi ostes on minimaalne kogus munavalgeid pool liitrit, enamasti liiter ja pakendi sisu ei säili avatuna kuigi pikalt! Nii et kui just pidevalt beseed ei valmista või suurem asi jõusaalihunt pole – nagu mina – lendab seda aeg-ajalt suuri koguseid prügisse ja see mulle ei meeldinud.