
Kategooria

Esmakordne kohtumine suhkruglasuuriga võib olla pisut hirmutav, kuna paljud koostisosad võivad olla tundmatud ja neid ei oska kuskilt otsida.
Allpool räägin veidi põhjalikumalt kõigist koostisosadest ja vajalikest tarvikutest ning lisan enamusele mõne lingi.
Mul puudub igasugune seos kõigi nende poodidega, lihtsalt kasutan ja julgen nende tooteid soovitada. Ainult paar asja on pärit mu enda veebipoest, neid pole ma Eestist mujal müügilt leidnud
Nähtavasti on iga keskmine eestlane oma elus mõne piparkoogi kaunistanud ja seega kursis kas poest ostetud (või kodus tuhksuhkrust ja munavalgest kokku segatud suhkruglasuuriga). Selline glasuur on tegelikult hea abimees, kui oled just alustanud ja tahad harjutada!
Aga nendega piparkooke kaunistades ei õnnestunud minul kunagi saavutada täpselt selliseid mustreid, nagu plaanisin ja pärast süüa ei soovinud ma neid kunagi, seetõttu ise glasuurküpsistega alustanult oli just ideaalse glasuuri valmistamine mu nimekirjas esimesel kohal.
Glasuuri kokkusegamises pole tegelikult midagi keerulist, kõige aeganõudvam ja keerukam osa on hiljem selle toonimine ning vedeldamine.